Lemon curd - Hjemmelaget engelsk sitronkrem er nydelig som tilbehør til noe søtt...
Foto: Manuela Kjeilen

Lemon curd

Hjemmelaget engelsk sitronkrem er nydelig som tilbehør til noe søtt...

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Ha eggeplommer, sukker, sitronjuice og evt. sitronskall i en bolle og rør det godt sammen.

Sett det over en kjele med kokende vann.

Varm opp blandingen over vanndampen under omrøring helt til blandingen har tyknet, det tar cirka 30-40 min.

Løft bollen av kjelen og sett den til avkjøling i  cirka 10 minutter.

Tilsett smør skåret i terninger og kjør blanding helt glatt med en stavmikser.

Hell lemon curden over på egnede glass.

Sett det i kjøleskapet til den er helt kald, aller helst til dagen etter.

Da vil konsistensen tykneog bli mer kremete.

Lemon curden holder seg bra i sju dager i kjøleskapet.

Oppskrift:

passionforbaking.com

Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold