Lett saltet og knasete mandelsmør - Mandelsmør er godt som dipp dersom du hakker litt mandler og blander inn.
Foto: Clotilde Dusoulier

Lett saltet og knasete mandelsmør

Mandelsmør er godt som dipp dersom du hakker litt mandler og blander inn.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
4 porsjoner

35 g mandler

250 g mandelsmør

1,5 ts havsalt

Annonse

Slik gjør du det:

Hakk mandlene så jevnt du klarer.

 

I et stort glass, ha i mandler, mandelsmør og salt. Rør med en kniv til det er godt blandet.

Sett i kjøleskapet til du skal bruke det. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.