Lettgravet ørret -

Lettgravet ørret

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Gni fisken inn med en blanding av salt, sukker og pepper, drypp vermut over og la den ligge 1 døgn. Skjær den lettgravde fisken i tynne skiver. Anrett dem som sommerfugler på porsjonstallerkener sammen med skiver av tynne skiver rå aspargesstilker, krepsehaler, sukkererter og gulrotstaver som på bildet.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 15 min
Laksesalat