Lettrøkt ørret med potet- og purreløksuppe, fritert skinke, persille og kapers - En lekker suppe med selvrøkt ørret og garnityr av frityrstekt skinke og persille.

Lettrøkt ørret med potet- og purreløksuppe, fritert skinke, persille og kapers

En lekker suppe med selvrøkt ørret og garnityr av frityrstekt skinke og persille.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Lettrøkt ørret: Fileter ørreten, del hver filet i 2. Strø på litt salt og sukker og la det ligge i ca 15 minutter. Skyll fiskestykkene i kaldt vann og tørk godt med papir. Ha i røykespon i ABU-røyken og legg på fisken. Røykes i ca 5 min. Pass på at det ikke blir for varmt. Ta ut fisken og stek den ferdig i ovn på 80 grader i 5 minutter. Potet- og purreløksuppe: Dette er en veldig enkel suppe å lage. Kutt mandelpotet og det hvite på purreløken i skiver. Kok dette i kraft til potetene er møre. Kjøres i foodprosessor eller med stavmikser til en glatt fin suppe. Kutt også det grønne på purreløken i tynne skiver. Forvelles og kjøres i foodprosessor med ca 1/3 av den ferdige suppen. Potet- og purreløksuppe i 2 forskjellige farger. Fritert skinke, persille og kapers: Varm opp oljen, men pass på at den ikke blir for varm. Friter alle ingrediensene hver for seg. Legges på papir slik at oljen får renne godt av.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 240 min
Torsk
fav Tid: 120 min
Ishavsrøye tempura