Lettsalta torsk med sydlandsk smak -

Lettsalta torsk med sydlandsk smak

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Vask og tørk skinnsiden av fisken godt, del den i serveringsstykker og pensle den med olivenolje. Rens og grovhakk løken og stek den gylden sammen med mandlene. Skold tomatene, grovhakk kjøttet og ha det i pannen sammen med løken og mandlene. La surre 3-4 minutter og smak så til med salt pepper og ev sitron. Stek fisken med skinnsiden ned på stekepanne. Legg lokk over og la den stå et par minutter til fisken er ferdig. Ikke snu fisken, skinnet skal bli gyllent og sprøtt og fisken gjennomkokt. Server med kokt ris og tomatblandingen.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.