Lettsaltet torsk med sprøstekt bacon -

Hovedrett

Lettsaltet torsk med sprøstekt bacon

Slik gjør du det:

Begynn med å koke mandelpoteter. Skrell og kok dem møre i usaltet vann, det gjør ikke noe om de koker i stykker! Hell av kokevannet og damp. Mos / knus potetene til en grov masse og smak til med smør eller fløte, salt og pepper. Mens potetene koker, del opp bacon i terninger og stek i panne med litt smør, til bacontreningene er gylne og sprø. Bruk så mye smør at der blir rikelig med smør til serveringen. Ertestuing Kok opp lettsaltet vann, legg i ertene og la dem få et oppkok. Hell av kokevannet, tilsett smør og mos til pure med hjelp av en stavmikser. Smak til med salt og pepper. Renskjær torskefileten for ben. Del i passende serveringsstykker, ikke for små! Kok opp vann (uten salt) legg i fiskestykkene, de tykkeste først. Kok opp og la fisken trekke (trekk ev kasserollen vekk fra platen) i 7-8 min. Ta opp fisken legg den på et kjøkkenhåndkle på en tallerken, slik at overflødig vann trekkes ut før den legges på tallerken. Server med sennep.

Kokk:

Kommentarer:

Christopher Sjuve Fagansvarlig mat

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Mest lest siste 48 timer på Klikk.no:

Hvorfor er det vanskelig å servere Cola light i luften?

QUIZ: Dette visste du garantert ikke om fly.

Kvinneguiden |

Les mer

Lar du urtene bare stå slik?

Da bør du sjekke ut disse åtte urte-triksene.

Kvinneguiden |

Les mer

TJENESTER FRA KLIKK