Lettstekt isgalt servert med eple- og sellerikompott -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Lettstekt isgalt servert med eple- og sellerikompott

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Begynn med eple- og sellerikompott. Del epler i båter, stilkselleri i biter og rens småløken eller del løk i båter. Surr løken blank i litt smør i stekepannen. Tilsett epler og stilkselleri. Ha i tomatpuré, eplecider og timian og la grønnsakene trekke i 5-6 min. Smak til med salt og pepper. Renskjær fiskefiletene og vend i hvetemel tilsatt salt og pepper. Stek i smør i middels varm panne i 4-5 min på hver side (steketiden er avhengig av tykkelsen på fiskefiletene). Server med kokte poteter.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.