Lettvinte tapas - Tapas - eller fingermat - ser vanskelig og flott ut, men kan lages veldig enkelt. Det aller meste kan kjøpes ferdig, og er man sammen om å lage rettene, så tar det ikke lang tid heller.
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Lettvinte tapas

Tapas - eller fingermat - ser vanskelig og flott ut, men kan lages veldig enkelt. Det aller meste kan kjøpes ferdig, og er man sammen om å lage rettene, så tar det ikke lang tid heller.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Laks: Bruk gjerne halvfrosset laks, den er enklest å skjære. Skjær tynne skiver og legg på fat. Ha over fersk hakket ingefær, chili og koriander. Hell over saft fra presset lime.

Kjøttboller: Bruk gjerne ferdiglagde kjøttboller. Ha over i en panne og varm opp med hakket chili og hvitløk, og ferdigkjøpt tomatsaus.

Spekepølse: Spekepølse i skiver legges i stekeovn, 225 C i 6 min. Avkjøles på kjøkkenpapir for å trekke ut fettet.

Poteter: Poteter skjæres i biter. Legg i ildfast fat. Ha over litt olje, salt, pepper og urtekrydder. Stek i ovn, 200 C i ca 30 min.

Egg: Kokte egg deles i to og pyntes med en klatt rogn. Ost: Ost deles i terninger og pyntes med druer eller paprika.

Spekeskinke: Spekeskinke rulles sammen og festes med tannpirker på en bit ost.

Pesto: Pesto, både grønn og rød, fåes kjøpt ferdig på glass.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 90 min
Eclair
fav Tid: 45 min
Kanapeer
fav Tid: 180 min
Sommerbuffet