Slik gjør du det:
Laks: Bruk gjerne halvfrosset laks, den er enklest å skjære. Skjær tynne skiver og legg på fat. Ha over fersk hakket ingefær, chili og koriander. Hell over saft fra presset lime.
Kjøttboller: Bruk gjerne ferdiglagde kjøttboller. Ha over i en panne og varm opp med hakket chili og hvitløk, og ferdigkjøpt tomatsaus.
Spekepølse: Spekepølse i skiver legges i stekeovn, 225 C i 6 min. Avkjøles på kjøkkenpapir for å trekke ut fettet.
Poteter: Poteter skjæres i biter. Legg i ildfast fat. Ha over litt olje, salt, pepper og urtekrydder. Stek i ovn, 200 C i ca 30 min.
Egg: Kokte egg deles i to og pyntes med en klatt rogn. Ost: Ost deles i terninger og pyntes med druer eller paprika.
Spekeskinke: Spekeskinke rulles sammen og festes med tannpirker på en bit ost.
Pesto: Pesto, både grønn og rød, fåes kjøpt ferdig på glass.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.