Levergryte med timian servert med salat og potetmos med hvitløk og soltørkede tomater -

Levergryte med timian servert med salat og potetmos med hvitløk og soltørkede tomater

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Halvtin frossen lever og rens den for hinner og grove ganger. Skyll under kaldt rennende vann og tørk med kjøkkenpapir. Del leveren opp i "sviske"-store terninger og del bacon i mindre biter. Rens og del løk i båter og gulrøtter og selleri i tynne skiver /staver. Brun lever og bacon i smør i panne eller gryte ved middelsvarme. Brun løk og grønnsaker og tilsett i gryten sammen med salt, krydder, vann og rømme/creme fraiche. Kok opp og la trekke i 10-12 min. Jevn med maisennamel rørt ut i vann og smak til med krydder og salt før servering. Server med potetmos og salat eller kokte poteter, grønnsaker og rørte tyttebær. Potetmos med italiensk smak: Rens og del poteter og hvitløk i biter og kok i usaltet vann til potetene er gjennomkokte. Hell av vannet. Mos/knus potetene med en «potetstapper» og spe med varm melk. Smak til med salt, pepper, smør/olivenolje, hakkede soltørkede tomater og urter. Dryss over revet parmesan ved servering. For vanlig potetmos: sløyf hvitløk, soltørkede tomater, parmesan og urter.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Leverbiff med løk
fav Tid: 1440 min
Kyllingleverpostei