Libanesisk taboulé -

Libanesisk taboulé

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Bløtlegg bulguren i vann i 10 minutter, eller etter anvisningen på 
pakken. Skyll i kaldt vann og ha den over i et dørslag. Press ut alt vannet med en sleiv eller skje. Vask og rens persillen og mynten fri for stilker. Finhakk persille, mynte og løk. Del tomatene i små terninger. Bland alle ingrediensene. Smak til med salt. (Kilde: ica.no)

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Bulgursalat