Lime- og basilikummarinert røkelaks -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Lime- og basilikummarinert røkelaks

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær laksen i strimler og legg i en bolle. Tilsett finhakkede urter, saft av lime og olivenolje. Vend lett sammen og la laksen stå og trekke smak med romtemperatur i ca 30 min før servering. Lages den dagen før sett den kaldt i kjøleskapet.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.