Lime- og ingefærmajones - Frisk opp den vanlige majonesen med enkle midler. Godt tilbehør til fisk og skalldyr.

Lime- og ingefærmajones

Frisk opp den vanlige majonesen med enkle midler. Godt tilbehør til fisk og skalldyr.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Bland alle ingrediensene. La majonesen stå en liten stund, før den smakes til. Hvis man ønsker en tynnere saus kan man røre inn litt vann.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 20 min
Tyttebærrømme