Linse- og pølsesuppe - Linsesuppe med pølser er et av de beste middagstipsene man kan få!
Foto: Panopticon

Linse- og pølsesuppe

Linsesuppe med pølser er et av de beste middagstipsene man kan få!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skyll linsene under rennende vann. ha dem i en kasserolle, tilsett vann, salt og laurbærblad og kok etter anvisning på pakken.

Skrell og del potetene i tynne staver og la dem koke med linsene.

Rens og del resten av grønnsakene i biter og stek i olivenolje. Ha grønnsakene over i kasserollen med linser, tilsett buljong og timian og vann til "suppekonsistens".

Kok opp og la trekke i 5-6 min.

Trekk skinnet av pølsene og skjær pølsene i skiver, stek i litt olje. Ha pølser og soltørket tomat over i suppen og la alt bli gjennomvarmt før servering.

Server med brød.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 120 min
Gresk linsesuppe