Linse- og pølsesuppe

Linse- og pølsesuppe

Linsesuppe med pølser er et av de beste middagstipsene man kan få!

Oppskrift av: Wenche Andersen
45 minutter
Suppe

Ingredienser

4 porsjoner

Slik gjør du det:

Skyll linsene under rennende vann. ha dem i en kasserolle, tilsett vann, salt og laurbærblad og kok etter anvisning på pakken.
Skrell og del potetene i tynne staver og la dem koke med linsene.
Rens og del resten av grønnsakene i biter og stek i olivenolje. Ha grønnsakene over i kasserollen med linser, tilsett buljong og timian og vann til "suppekonsistens".
Kok opp og la trekke i 5-6 min.
Trekk skinnet av pølsene og skjær pølsene i skiver, stek i litt olje. Ha pølser og soltørket tomat over i suppen og la alt bli gjennomvarmt før servering.
Server med brød.

Kanskje disse også frister?