Linsesalat med fetaost - Lag denne salaten i litt god tid før du skal servere den, slik at all smaken trekker inn i linsene.
Foto: Astrid Hals

Linsesalat med fetaost

Lag denne salaten i litt god tid før du skal servere den, slik at all smaken trekker inn i linsene.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

1. Ha linsene i en kjele sammen med eddik, 1 båt hvitløk, sukker, laurbærblad, salt og pepper. 2. Hell over kaldt vann, kok opp og la linsene trekke rett under kokepunktet i ca. 25 minutter til de er møre, men holder fasongen. 3. La linsene dryppe godt av, fjern hvitløksbåten og laurbærbladet. Hell linsene i en stor salatskål og la de bli kalde. 4. Hakk den andre hvitløksbåten, og bland de øvrige ingrediensene sammen med linsene. Smak til med salt og pepper og sett salaten i kjøleskapet 2 timer før servering. Tips: Istedenfor linser er det også godt med bønner, fetaost kan også byttes ut med fersk mozzarellaost.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 120 min
Gresk linsesuppe
fav Tid: 90 min
Linsesuppe