Slik gjør du det:
Ha fennikel- og korianderfrøene i en varm, tørr panne. Rist dem til du kjenner aromaene fra krydderne. Avkjøl. Knus frøene i en morter. Fres olje, vårløk, gulrøtter, rødløk, limeblader, hvitløk, chili og ingefær i en wok. (Om du ikke får tak i limeblader, kan du bruke litt raspet limeskall). La blandingen surre i 5 minutter. Tilsett de knuste frøene, kokosmelk og vann. Kok opp, og tilsett linsene. La suppen småkoke til linsene er møre, i ca. 10 minutter. Smak til med fiskesaus. Rør limesaft og koriander i suppen like før servering.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.