Litchisorbet -
Foto: Inkognito/frukt.no

Litchisorbet

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
4 porsjoner

Annonse

Slik gjør du det:

Fjern skallet på litchiene, og fjern stenene. Ha dem i en blender eller matprosessor sammen med melis og limesaften. Fyll blandingen i et kar og la stå i fryseren til massen er delvis frossen. Ta ut fra fryseren og rør godt, før du setter det inn igjen. Repeter prosessen to ganger. Visp eggehviten til den skummer, men ikke helt stiv. Rør den inn i litchiblandingen. Frys ned igjen, og la stå i flere timer til sorbeten er hard. Tips: Tilsett gjerne 1 ts revet frisk ingefær når du moser litchiene. Dette gir spennende smak. 

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 1440 min
Melonsorbet