Luftig pistasjkrem - Denne kremen er perfekt til fyll i kaker, eller til å toppe cupcakes med.
Foto: Manuela Kjeilen

Luftig pistasjkrem

Denne kremen er perfekt til fyll i kaker, eller til å toppe cupcakes med.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

I en stor bolle, pisk kald kremfløte, kald mascarpone, melis, og vanilje sammen til en luftig krem. Tilsett finmalte pistajnøtter, vend om med en slikepott. Pistasjkremen er klar til bruk

TIPS: Synes du at kremen er litt for tjukk? Tilsett litt mer kald kremfløte, og vend den inn med en slikkepott!

Oppskrift:

passionforbaking.com

Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Suksessterte
fav Tid: 30 min
Nøtteblonder
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold