Luftige horn med ost og kylling - Hvilken matpakke ville du hatt med deg på langtur i bilen?
Foto: Tove Holter / idefull.no

Luftige horn med ost og kylling

Hvilken matpakke ville du hatt med deg på langtur i bilen?

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Dette ble 16 luftige horn med ost og kylling.

Jeg blandet det tørre først, før jeg tilsatte egg og lunken melk. Til slutt smuldret jeg gjær oppi og hadde oppi en og en bit med smør mens kjøkkenmaskinen gikk. Deigen eltet i maskinen i 10 minutter for så å heve i en time.

Jeg delte den ferdighevede deigen i to, og kjevlet dem ut i to store sirkler, en av gangen. Strø over ønsket fyll. I dette tilfellet var det ost og kyllingpålegg i biter.

Disse ble delt i 8 trekanter, og rullet sammen. Hornene ble etterhevet i ca 30 minutter, før jeg penslet dem med egg, strødde på valmuefrø og stekte dem på 210 grader i ca. 14 minutter.

De er best ferske.

Oppskrift:

Idéfull.no

Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.