Luksusrull med hasselnøtter, sjokolade og banan

Luksusrull med hasselnøtter, sjokolade og banan

Denne rullekaken er veldig populær!

Oppskrift av: Anita Bakker

Ingredienser

3 stk

egg

1.5 dl

sukker

Fyll:

2 ss

sukker

2 stk

bananer

1 pl

Firkløver, 100 g

Pynt:

Bananskiver

Grovhakket sjokolade

Slik gjør du det:

Pisk egg og sukker til stiv eggedosis.
Mal nøttene i en hurtigmikser.
Sikt mel og bakepulver sammen og vend det inn i eggedosisen sammen med de malte nøttene. Bre røren utover i en langpanne kledd med bakepapir. Stek kaken midt i ovnen ved 200 grader i ca. 10 min.
Legg bakepapir på bakebordet og strø litt sukker på. Hvelv rullekaken på papiret og la formen ligge over kaken til den er litt avkjølt.
Pisk kremfløte og sukker til krem. Bre kremen over kaken og spar noe til å dekke rullekaken med til slutt. Dryss over bananskiver og grovhakket sjokolade. Spar noe tul å pynte kaken med. Sett kjølig til servering.