Lun blekksprutsalat håndihåndihånd -

Lun blekksprutsalat håndihåndihånd

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Finhakk hvitløk og sjalottløk, og ha det i en panne sammen med olivenoljen og blekksprutene. La det frese i 1 minutt. Grovhakk paprikaen, kenyabønnene og soppen, og ha dem over i panna. La dette frese med i 1 minutt. Ha i hvitvinen, og la det frese i ytterligere 1 minutt. Smak til med lime, salt og pepper, og vend i friske urter før servering. Vinforslag: Vi er ved Middelhavet og bader i olje, hvitløk og urter. Dette er en rett som vil passe fint sammen med et stort antall tørre hvitviner, men for variasjonens skyld velger vi oss en knastørr rosé fra Provence.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.