Lun egg-, bacon- og bønnesalat -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Lun egg-, bacon- og bønnesalat

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Begynn med å lage dressingen. Smak til med sennep. Skyll godt av salat og vårløk og renne godt av seg. Kok eggene i 9 min, avkjøl, skrell og del i båter.. Freske grønne bønner renses g forvelles i lettsaltet vann i 3-4 min, avkjøl i iskaldt vann. Frosne bønner gis et raskt oppkok i lettsaltet vann, avkjøl i iskaldt vann. Del brødskivene i litt store terninger og baconskiver i to. Stek brød og bacon i en varm panne med olje, til brød og bacon er gyllent. Riv salaten i biter og skjær vårløk i skiver, legg i pannen rett før servering sammen med grønne bønner. Vend inn dressingen og legg over eggene.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 20 min
Baconsnurrer