Lun leverpostei med bacon og sopp -

Lun leverpostei med bacon og sopp

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Mal lever, spekk, ansjos og løk. Kok en tykk hvit saus av smør, mel og fløte, ta den av varmen og avkjøl den. Bland i levermassen, egg, salt og krydder og bland godt. Hell massen i en smurt form og stek den ved 175 grader i ca 1 ½ time. Server gjerne leverposteien lunken sammen med sprøstekt bacon og sjampinjong. Drypp gjerne portvin over sjampinjongen ved servering. Brunede poteter: Smelt sukkeret i en stor stekepanne. Når sukkeret er lett brunet, tilsettes smøret og litt vann. Rør rundt og legg i potetene. Vend potetene i sukkeret og la dem ligge til de er jevnt brune og gjennomvarme.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Sylta rødbeter