Lun potetsalat med grønn asparges -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Lun potetsalat med grønn asparges

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kok potetene i lettsaltet vann med de grove stilkene av dillen (resten av dillen brukes i potetsalaten). Kok potetene så de så vidt er møre, hell av kokevannet og damp dem godt. Skjær av den nederste grove delen av aspargesstilkene, skrell ev resten av stilkene hvis de er grove. Kok i lettsaltet vann tilsatt litt sukker i 3-4 min. Avkjøl raskt i iskaldt vann og del dem ev i to. Bland sammen poteter, asparges, grovhakket dill og ruccola. Finhakk sjalottløk og bland med olje, sitronsaft, flaksalt og grovmalt pepper. Og hell over den lune salaten. Server til spekemat eller røkt eller gravet fisk.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.