Lun salat med bacon, poteter og laks -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Lun salat med bacon, poteter og laks

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rens og del potetene og pastinakk i litt store biter og kok møre i lettsaltet vann, 10-15 min. Tilsett de frosne ertene og la dem trekke med de siste 2 min. Sil av kokevannet. Stek bacon til de er sprø, ta opp og legg tilside. Del laks i litt store terninger og stek i pannen med baconfettet, press over litt sitron og dryss med pepper ev litt salt. Stek til laksen er knapt gjennomstekt. Rens og strimle salat. Pisk sammen dressing. Vend lett sammen grønnsaker, bacon, laks, strimlet salat og dressing.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.