Lussekake -
Foto: Esten Borgos

Lussekake

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Lussekake er en saftig og god formkake med smak av safran. Smelt og avkjøl smør. Visp eggmasse og sukker til stiv eggedosis. Tilsett safran, smør og melk. Sikt sammen mel og bakepulver og rør det inn. Hell røren i smurt form, ca. 24 cm. i diameter. Sett formen på nederste rille i stekeovnen ved 175 °C og stek i ca. 50 minutter. Avkjøl på rist. Sikt over melis før servering.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 90 min
Tiramisu
fav Tid: 60 min
Mettes lussekatter