Lutefisk kokt i mikrobølgeovn -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Lutefisk kokt i mikrobølgeovn

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
2 porsjoner

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær fisken i store biter og legg med skinnsiden ned i en ildfast form med kanter. De tynneste delene av skivene bør vende inn mot midten av formen. Dryss med grovmalt pepper (ikke salt) og dekk med lokk eller plastfilm. Kok ved full effekt (650W) i 8 min. Hvis ovnen ikke har en roterende "tallerken" drei på formen og fortsett kokingen i 4-5 min på 3/4 styrke, ca 500 W. Dryss over salt og la lutefisken stå tildekket og trekke i ca 5 min før servering Oppskrifter på tilbehør finner du her.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?