Lutefisksufflé - Prøv lutefisk på ny måte, ovnsbakt i luftig sufflé. Ha sprøstekt bacon litt finhakket frisk persille på toppen ved servering.
Foto: Kjell Ove Storvik

Lutefisksufflé

Prøv lutefisk på ny måte, ovnsbakt i luftig sufflé. Ha sprøstekt bacon litt finhakket frisk persille på toppen ved servering.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Lag saus av smør, hvetemel og melk. Avkjøl og rør inn eggeplommene en og en . Pisk eggehvitene stive sammen med maisennamelet. Røres forsiktig inn i sausen. Tøm sausen over fisken som er renset og lagt i en smurt , ildfast form, og stekes ved 200 grader på nederste rille i 40 minutter.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 90 min
Tørrfiskgrateng
fav Tid: 60 min
Sufflé med laks