Lyst Lysebubrød -

Lyst Lysebubrød

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

2 brød Løs opp gjæren i lunkent vann og tilsett salt, sukker og smeltet margarin. Ha i kornblandingen sammen med sammalt hvete. Rør i hvetemel til det slipper bollen. La det heve til dobbelt størrelse og del deigen i to. La det heve til dobbelt størrelse og pensle med egg dryss på noe av kornblandingen og stek brødene i forvarmet ovn i ca 25 min ved 180 ºC.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 90 min
Grovt Lysebubrød
fav Tid: 180 min
Urtebrød
fav Tid: 180 min
Fargerikt høstbrød