Mørk sjokoladeis - Det gjelder å bruke nok sjokolade...
Foto: Foto: Christopher Sjuve

Mørk sjokoladeis

Det gjelder å bruke nok sjokolade...

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Del vaniljestangen på langs og skrap ut frøene. 

Ha det i en kjele med melken og varm opp til kokepunktet. Ta av kjelen. 

Knekk opp sjokolade og la den smelte med. La blandingen kjøle av i noen minutter. 

Pisk eggeplommer og sukker kraftig. Hell i fløte og vaniljemelken og bland godt.Sett i fryseren. 

Rør om med jevne mellomrom for å unngå iskrystaller (eller bruk ismaskin). 

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 180 min
Is med ingefær