Mørbradstek med sherrysaus -

Mørbradstek med sherrysaus

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

I ovn ved 125° i ca. 1 time. Surr steken så den får jevn form. Legg det i en ildfast form med løk og gulrot ved siden av. Stikk et steketermometer i kjøttet og stek det til kjernetemperatur 55° for rødt kjøtt, 64° for rosa kjøtt. Hell kokende vann i langpannen etter ca. 20 minutter steketid. Ta kjøttet ut og la det hvile. Sil stekesjyen og press så mye av løk og gulrot gjennom silen som mulig. Kok opp sjyen, jevn den med maisenna og smak til med kajennepepper og sherry. Server steken i skiver med sausen og tilbehør etter ønske.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?