Mørdeigskaker - Dette er kakene du kan lage når du plutselig får lyst på skikkelig gode kaker!
Foto: Fru Timian

Mørdeigskaker

Dette er kakene du kan lage når du plutselig får lyst på skikkelig gode kaker!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Sett stekeovnen på 230 grader og kle et stekebrett med bakepapir. 

Ha alle ingrediensene, unntatt melken, i en food processor og kjør til du får en jevn masse. Ikke kjør food processoren lengre enn nødvendig. Ha i melken og kjør rundt noen ganger til alt er godt blandet.

Bruk en spiseskje og fordel røren på stekebrettet. La det være litt rom imellom, for de vil smelte litt utover når de stekes. Sett brettet midt i stekeovnen og stek kakene i 12-15 minutter til de er lys gyllenbrune.  

Legg dem over på en bakerist og la dem avkjøles før du deler dem i to og har i fyll.

Pisk en lett og luftig krem av fløten og vaniljesukkeret. Del mørdeigskakene i to og fordel i kremen og bærene. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 10 min
Ekte vaniljesukker