Mørdeigsterte med appelsinkrem -

Mørdeigsterte med appelsinkrem

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

I ovn ved 175° i ca. 35 minutter. Lag mørdeig etter oppskriften. Kjevle den ut og kle en form ca. 24 cm i diameter. Prikk bunnen godt og klem et matpapir ned over bunn og sider. Forstek paiskallet i ca. 10 minutter. Ta det ut, fjern papiret og pensle bunnen med eggehvite. Bland alle ingrediensene til kremen og gi den et oppkok under omrøring. Fyll kremen i paiskallet og stek terten videre til fyllet er stivnet og overflaten gyllen. Avkjøl terten og sikt melis over før servering.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Appelsinterte