Slik gjør du det:
Fremgangsmåte sjokoladesirup
Ha kakao, kaffe og sukker i en kjele.
Rør det sammen og varm det mens du rører i det hele tiden, helt til du ser at sukkeret er helt oppløst.
Når det begynner å boble tar du det av varmen og heller sirup over sjokoladen.
Med en visp rør godt i det slik at den er helt klumpefri.
Avkjøl helt, og rør i kremen fra tid til annen.
Fremgangsmåte mørk sjokoladeiskrem
Pisk fløten luftig.
Bland i vanilje og søt kondensert melk og rør alt godt sammen.
Du har nå en grunnoppskrift på vaniljeiskrem.
Tilsett sjokoladesirup og bland det godt sammen.
Ha kremen over i en oppbevaringsboks med lokk, og sett i fryseren i minst 5 timer, men helst over natten.
Scoop, server og kos deg!
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.