Mørk sjokoladekake servert med jordbær og mascarponekrem -

Mørk sjokoladekake servert med jordbær og mascarponekrem

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Stekeovn 175 ˚C, steketid ca 40 min, nederste ribbe. Smelt kokesjokolade og smør. Avkjøl. Pisk egg og sukker til eggedosis. Rør forsiktig inn den avkjølte sjokoladeblandingen, cognac og revet appelsinskall (kun det gule av skallet). Bland hakkede valnøtter og sjokoladebiter med hvetemel. Sikt hvetemelet over i røren og vend inn bitene av valnøtter og sjokolade. Hell røren i en godt smurt form, 24 cm og stek i ca 40 min. Kaken skal være litt bløt i midten. Pisk myk kremost med appelsin/limesaft, skall og sukker. La kremen stå og trekke smak ca 1 time før servering. Er jordbærene litt sure vend dem inn med litt melis rett før servering.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.