Slik gjør du det:
Smelt rapskokos på lav varme. Knekk opp sjokoladen og ha den over. Rør godt. Tilsett så vannet og sett det til sides.
Kjør sukker/sukrilett og egg til tykk eggedosis i c 10 minutter.
Bland sammen mandelmel, kakao og bakepulver i en egen bolle.
Sett ovnen på 190 grader, og smør en springform med rapskokos og ha bakepapir i bunnen av en 20-22 cm springform.
Når eggedosisen er ferdig, blander du forsiktig inn mandelmelblandingen med en slikkepott og rører godt, men forsiktig. Gjenta prosessen med sjokoladen.
Sett kaka midt i ovnen og sett ned temperaturen til 170 grader. Stek i 35-45 minutter.
Dryss gjerne enten melis (om sukker tåles) eller kakao på toppen.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.