Müslirundstykker med tørket frukt - Denne gode oppskriften passer godt med deilig pålegg.
Foto: Foto: Svein Brimi

Müslirundstykker med tørket frukt

Denne gode oppskriften passer godt med deilig pålegg.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Bland sammen alt det tørre i en bakebolle. 

Hakk svisker og aprikoser og tilsett i bollen. 

Varm vann til 37 grader og rør ut gjæren i vannet. Tilsett den lunkne gjærblandingen i melet og elt sammen. 

Deigen skal være smidig og ha en blank overflate. La deigen hvile i ca. 1 time.

Ha deigen ut på et lett melet bakebord. Del deigen i dire like deler.

Pensle med vann og dypp rundstykkene i gresskarkjerner. Sett dem på en stekeplate og heb til dobbel størrelse.

Stek i midten av ovnen ved 220 grader i 10-15 min. til de er gyllenbrune. 

Avkjøl på rist.

Oppskrift:
Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 120 min
Müslirundstykker