Hopp til hovedinnhold
Müslirundstykker

Müslirundstykker

Saftige og smakfulle rundstykker med gresskarkjerner og tørket frukt. Smaker godt til syltetøy eller en god ost.

Christopher Sjuve
120 minutter
Bakverk

Slik gjør du det:

(12 stk) Bland alle ingrediensene, men hold igjen 1/2 dl vann til senere. Kjør deigen i ca. 4 min på sakte fart. Øk deretter hastigheten og kjør deigen i ca. 7 min. Nå tilsettes resten av vannet, litt etter litt. Deigen skal være smidig og ha en blank overflate. La deigen hvile i ca. 1 time. Del deigen i tre like emner og form til runde boller. Del hver bolle i fire like deler. Pensle med vann og dypp rundstykkene i gresskarkjerner. Sett dem på en stekeplate og hev til dobbel størrelse. Stek i midten av ovnen ved 220 °C i 10-15 minutter til de er gyldenbrune. Avkjøles på rist.

Kanskje disse også frister?