Macaroni 'n cheese

Macaroni 'n cheese

Macaroni and cheese er en amerikansk klassiker som er like enkelt som det er godt. Denne varianten spanderer noen tomater på toppen for å live opp litt.

Oppskrift av: Christopher Sjuve
45 minutter
Hovedrett

Ingredienser

2 porsjoner

  • 200 g

    makaroni
  • 2 ss

    hvetemel
  • 3 ss

    smør
  • 2 dl

    melk
  • 0.5 ts

    muskat
  • 100 g

    ost
  • 2 stk

    tomater
  • timian eller karse
  • Slik gjør du det:

    Kok makaronien i godt saltet vann. Sil av. Smelt smør og ha i mel. Rør godt rundt og la det putre noen minutter. Ha i litt og litt melk, la det koke opp mellom hver gang. Smak til med salt, pepper og muskat. Ha i osten. Ha makaronien i en bolle og bland med sausen. Ha det i en ildfast form. Dryss eventuelt over litt ost. Bak i ovnen på 200 grader i ca 15 minutter. Server gjerne med skivede tomater og litt frisk timian eller karse.

    Kanskje disse også frister?