Hopp til hovedinnhold
Macaroni 'n cheese

Macaroni 'n cheese

Macaroni and cheese er en amerikansk klassiker som er like enkelt som det er godt. Denne varianten spanderer noen tomater på toppen for å live opp litt.

Oppskrift av: Christopher Sjuve
45 minutter
Hovedrett

Ingredienser

2 porsjoner

200 g

makaroni

3 ss

smør

2 dl

melk

0.5 ts

muskat

100 g

ost

2 stk

tomater

Slik gjør du det:

Kok makaronien i godt saltet vann. Sil av. Smelt smør og ha i mel. Rør godt rundt og la det putre noen minutter. Ha i litt og litt melk, la det koke opp mellom hver gang. Smak til med salt, pepper og muskat. Ha i osten. Ha makaronien i en bolle og bland med sausen. Ha det i en ildfast form. Dryss eventuelt over litt ost. Bak i ovnen på 200 grader i ca 15 minutter. Server gjerne med skivede tomater og litt frisk timian eller karse.

Kanskje disse også frister?