Madeleinekaker - Hvem sier vel nei til franske småkaker?!
Foto: Pål Rødahl

Madeleinekaker

Hvem sier vel nei til franske småkaker?!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rør sammen egg og sukker.

Ha i skallet fra  sitronen og sikt i det tørre.

Ha i melken, honningen og det smeltede smøret.

Fyll ca 1 ss røre i hver form som du har smurt godt på forhånd. Det skal fylle ca 2/3 av formen.

La det stå og svelle litt før du steker kakene på 190 grader i 10 - 12 minutter.

Kakene er ferdige når de er lysebrune i kantene og har en lys forhøyning på midten.

Avkjøl kakene før du tar de ut av formene.

Dryss et tynt lag melis over kakene ved servering. Madeleines smaker best nystekte, men kan også fryses ned.

Oppskrift:

Tutta.no

Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.