Maismørbrød med tomat, spekeskinke og ost

Maismørbrød med tomat, spekeskinke og ost

Oppskrift av: Wenche Andersen
20 minutter

Slik gjør du det:

Pensle brødskive med litt olivenolje, legg på et bakepapirkledt stekebrett og stek gylne i stekeovn ved 225 ºC. Skivene kan også ristes i en brødrister . Gni de varme brødskivene med et hvitløkfedd delt i to på langs. Cherrytomater deles i to større tomater flåes og hakkes opp. På store tomater lønner det seg også og ta ut innmaten slik at de hakkede tomatene ikke blir for våte. Bland tomatene med finhakket hvitløk og basilikum og vend inn olje og smak til med salt og pepper. Legg litt ruccolasalat og tomatsalat på de ristede brødskivene,avslutt med spekeskinke og en skive ost. Smørbrødet kan ev gratineres i stekeovn til osten smelter.