Maismørbrød med tomat, spekeskinke og ost -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Maismørbrød med tomat, spekeskinke og ost

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Pensle brødskive med litt olivenolje, legg på et bakepapirkledt stekebrett og stek gylne i stekeovn ved 225 ºC. Skivene kan også ristes i en brødrister . Gni de varme brødskivene med et hvitløkfedd delt i to på langs. Cherrytomater deles i to større tomater flåes og hakkes opp. På store tomater lønner det seg også og ta ut innmaten slik at de hakkede tomatene ikke blir for våte. Bland tomatene med finhakket hvitløk og basilikum og vend inn olje og smak til med salt og pepper. Legg litt ruccolasalat og tomatsalat på de ristede brødskivene,avslutt med spekeskinke og en skive ost. Smørbrødet kan ev gratineres i stekeovn til osten smelter.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Crostini