Maissalat -

Maissalat

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær av maiskornene fra kolbene ved å sette den på høykant og bruke en skarp kniv og en stor fjøl. Kutt av toppen av kolben slik at den står stødigere. Hold i stilken og skjær ned mot skjærefjøla. Fyll en relativt stor kjele med vann og kok opp vannet. Tilsett de ferske maiskornene og kok opp på nytt. Fjern kjelen fra varmen umiddelbart og hell maiskornene over i et dørslag. Skyll maisen med kaldt vann slik at du stopper kokeprosessen. Hell av alt vannet. Legg maiskornene i en stor bolle og tilsett rødløk, olivenolje, eddik, chili, salt og pepper. Sett bollen i kjøleskapet og tilsett basilikumen rett før servering. Det er ikke meningen at basilikumen skal overdøve smaken av fersk mais. Tilsett derfor kun såpass mye at den understreker den søte maissmaken. Server kald eller romtemperert.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Cornfritters