Majones - Majones er forbløffende enkelt å lage med stavmikseren (eller bare med visp).
Foto: TVNorge

Majones

Majones er forbløffende enkelt å lage med stavmikseren (eller bare med visp).

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Det er ofte lettest å få godt resultat om alle ingredienser har samme temperatur. Det beste er om ingrediensene holder romtemperatur.

Ha alt i en høy og smal beholder, slik at munnstykket på stavmikseren akkurat passer. Plasser stavmikseren i bunn, start og trekk den langsomt opp. Nå kan den smakes til med salt, pepper og sitronsaft.

Eller:

Pisk eggeplommer med sennep og eddik til det skummer.

Tilsett olje gradvis, spe kun en tynn stråle mens du pisker.

Tilsett litt sitron/vann når majonesen begynner å tykne.

Tilsett krydder og smak til med sitron, sennep og eventuelt urter etter eget ønske.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 10 min
Remulade
fav Tid: 30 min
Béarnaisesaus
fav Tid: 60 min
Grove pannekaker