Makaroniform med kjøttdeig - Velsmakende og lettvint form som gjerne kan gjøres klart kvelden i forveien.
Foto: Kim Holthe

Makaroniform med kjøttdeig

Velsmakende og lettvint form som gjerne kan gjøres klart kvelden i forveien.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kok makaronien etter anvisning på pakken.

Stek kjøttdeigen i smør sammen med finhakket hvitløk.

Lag hvitsaus med å smelte smør og ha i hvetemelet. Spe med melken til du får en tykk hvit saus. Smak til med salt og pepper.

Bland den hvite sausen med den kokte makaronien og kjøttdeigen og hell alt over i en ildfast form sammen med finhakket purre. Krydre med salt, pepper og oregano. Strø revet ost på toppen.

Stekes i ovn på nederste rille ved 200 grader i ca. 15 minutter.

Server gjerne godt brød ved siden av og noen gode tomater. Lag gjerne en god salat ved siden av om du ønsker. 

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 240 min
Autentisk bolognese