Makaronigrateng -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Makaronigrateng

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Smør en ildfast form. Legg i kokt makaroni, skinke i terninger, finsnittet purre, paprika i terninger og maiskorn (uten lake). Bland lett sammen. Visp sammen egg, melk, salt og krydder og hell eggeblandingen over i formen. Stek på nederste rille i varm stekeovn ved 225 ºC i ca 30 min (til gratengen har stivnet). Server med salat og brød: Tips: Revet ost kan drysses på toppen.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Skinkegrateng