Slik gjør du det:
Lag 3-4 snitt i fisken, gni den inn med olje og salt og pepper.
Skyll fennikel og kutt den i en halv cm skiver kokk disse i min i saltet vann og avkjøl i isvann.
Vask potetene og sett klar til koking.
Ha 1 dl nøytral olje i en blender sammen med halve bunten dill og kjør dette i 3 min, kan med fordel gjøres dagen i forveien så oljen får trekke til seg mer smak.
Kutt ca. 100 gram vannmelon i småterninger og fordel dette i 2 passende former. Grill 2 skiver 1 cm tykke av melonen (de må ha samme størrelse som formen du skal ha melontartaren i) og kutt av 3 mm tykk skive siden med grillmønster, lettest på mandolin.
Ha 2 ss smør og 2-3 ts ramsløkpure i en kjele og sett den på plata med lav temperatur.
Fyr opp grillen. Start koking av poteter smelt litt smør i en panne. Stek fennikel i ett minutt og ha på en god spiseskje sukker og la sukkeret smelte. Ha i en spiseskje sitronsaft kok inn.
Vend salatbladene i olje, grill fisken 1-2 minutter på hver side og anrett retten som på bildet.
Ha det varme ramsløksmøret over fisken.
Ide og oppskrift: Runar Charls Eidem.
Charls- detbestejegvet.blogspot.com
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.