Mama Rosas Bacalhau -

Mama Rosas Bacalhau

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Brasiliansk julerett med norsk klippfisk Skjær klippfisken i serveringsstykker og paprikaen i strimler. Stek løk og hvitløk i olivenolje. Stek klippfisken gylden og fin i olivenolje og legg over i et ildfast fat sammen med løken. Surr paprikastrimlene i olivenolje ca 1 minutt. Legg paprika og sorte oliven pent omkring fisken. Drypp litt olivenolje over og dekk med aluminiumsfolie. Settes inn i varm stekeovn 5 minutter ved 180 grader. Stek de kokte potetene i olivenolje. I mangel på små pene poteter kan vanlige poteter skjæres i store terninger. Pynt med persille og server fisken sammen med de stekte potetene.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 1440 min
Bacalao à la Moi