Mammas fiskeform -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Mammas fiskeform

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Legg fiskefiletene i en ildfast form, dryss over litt salt og pepper (husk at rekeosten også inneholder salt). Rens og del paprika og purre i biter og legg over fisken. Bland sammen rømme eller fløte og rekeost og hell over fisken i formen. Stek i varm stekeovn 200 oC i ca 25 min. Dryss over reker når det gjenstår 5 min av steketiden. Server med kokte poteter og ev brokkoli eller blomkål.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Jarlsbergtorsk
fav Tid: 60 min
Ostegratinert hyse