Mammas vafler - Disse vaflene er litt sprø i kantene, myke inni og krydret med kanel, kardemomme og vanilje. Vidunderlig smakfulle, uten å være for søte. Nam!
Foto: Marie H. Roald/ TheVanillaMonologues.blogg.no

Mammas vafler

Disse vaflene er litt sprø i kantene, myke inni og krydret med kanel, kardemomme og vanilje. Vidunderlig smakfulle, uten å være for søte. Nam!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

I en medium stor bolle pisker du sammen egg og kefir, og setter til side.

I en større bolle sikter du sammen hvetemel, sukker, vaniljesukker, bakepulver, kanel, kardemomme og salt.

Ha det våte i det tørre og pisk til en klumpfri røre.

La røren svelle i 30 minutter, og stek i et smurt vaffeljern. Bruk gjerne smør.

Server med krem, karamellsaus og granateplefrø, eller med tradisjonell topping som krem, syltetøy og sukker.

Vaflene kan fryses.

Oppskrift:

The Vanilla Monologues

Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.